Maskindisk

Maskindisk:

MaxiBlock GL

GL-Gröön-223x124

Miljöanpassat maskindiskmedel för automatisk dosering i storköksdiskmaskiner. Utformat för att effektivt lösa alla beläggningar av kalk, fett, stärkelse och protein. Anpassat för diskgods av glas, porslin, rostfritt och plast.  Ej  gods av aluminium och koppar eller deras legering.

Datablad: Maskindiskmedel MaxiBlock GL svenskt SDB enl CLP febr 2012

MaxiBlock AL

Maxi-AL-223x161

Miljöanpassat maskindiskmedel för automatiskt dosering i storköksdiskmaskiner. Utformat för att effektivt lösa alla beläggningar av fett smuts och kalk. Anpassat speciellt för gods av aluminium och andra lättmetaller men även för diskgods av glas, porslin, rostfritt och plast.

Datablad: MaxiBlock-Aluminium-svenskt-SDB-enl-CLP-febr-2012

Flytande diskmedel:

MD-10-Kopia-166x223

 Miljöanpassat maskindiskmedel för automatisk dosering. Framtaget för att effektivt lösa alla förekommande beläggningar av fett, smuts och kalk. Anpassat för diskgods av glas, porslin, rostfritt och plast.

Datablad: Maskindiskmedel-MD20-GL-svenskt-SDB-enl-CLP-upd-20131

Torkmedel:

 torkmedel-158x223

Miljömärkt koncentrerat torkmedel för automatisk dosering. Passar både till mjukt och hårt vatten samt entanks och flertanksmaskiner. Ger diskgodset fin glans och lyster samtidigt en snabb avrinning. Består av en unik tensidkombination som ger en bra diskeffekt med låg skumbildning.

Datablad: Torkmedel TO 15 proffessionell svenskt SDB enl CLP febr 2012